مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: در آبان ماه در ۵۸ مورد آتشسوزی و ۱۵۵ حادثه، آتش نشانان کاشانی عملیات انجام دادهاند.
محمدعلی پیراسته اظهار کرد: بیشترین آمار حریق در این ماه مربوط به منازل مسکونی ، فضای سبز شهری و وسایل نقلیه بوده و از مهمترین علل آتشسوزیهای رخ داده می توان به اتصالی برق،بی احتیاطی در افروختن آتش و نشت مایعات قابل اشتعال اشاره کرد.
به گفته مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان در آبان۹۹ آتش نشانان این شهرستان در ۱۵۵مورد حادثه جداگانه شامل رهاسازی اعضای بدن ، آسانسور و بالابر، باز کردن درب منزل و خودرو (محبوسی) ،تصادف، گرفتن مار و حیوانات موذی، گرفتن حیوانات وحشی و خانگی، شرکت و نسبت به امدادرسانی به شهروندان و هموطنان اقدام نمودهاند.
وی افزود: در حوادث و حرائق این ماه تعداد ۶۱ نفر نجات یافته و ۲۳نفر مصدوم و متاسفانه یک نفر نیز فوت شدند.