مدیر ستاد بحران و دبیر پدافند غیرعامل شهرداری کاشان از تشکیل اولین جلسه رسمی این ستاد با حضور مدیران مختلف حوزه شهری با موضوعیت بررسی سیلابهای شهری و نحوه مقابله با آن خبر داد.
حمیدرضا صادقی با یادآوری سیل اردیبهشت سال ۱۳۹۷ در کاشان بر اهمیت این موضوع تأکید کرد و گفت: در طول این سه سال اقدامات مؤثری انجام شده است و در جلسه امروز مقرر شد تا طرحهای مطالعاتی با قید زمان پیگیری شود و برای بعضی از موارد هم انتخاب مشاور صورت بگیرد.
وی با عنوان اینکه شهرهایی با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر موظف به تشکیل ستاد بحران هستند، بیان کرد: نیازمند مطالعات پایه برای انجام دادن اقدامات به صورت علمی و اصولی هستیم که تعامل همه ارگانها را میطلبد و جلسه امروز هم با این هدف تشکیل شد. پیش از این در جلسات داخلی شهرداری که با حضور معاونان شهردار و مدیران عامل سازمانهای وابسته برگزار میشده است، کارهای مؤثری در رابطه با سیلاب میرحیدرها در بلوار امام رضا، سیلاب خنب که مسکن مهر، فین بزرگ و کوچک را تهدید می کرد و ایمنسازی فرودگاه کاشان از خطر سیل انجام گرفته است.
صادقی با اشاره به حفر ۲۷۵ چاه جاذب در طول سه سال گذشته برای جلوگیری از ایجاد سیل در سطح شهر، عنوان کرد: شاید این کارها جزئی به نظر برسد؛ اما بدانید که بسیار هزینهبر است و حفر یک حلقه چاه جاذب در زمان فعلی بالغ بر ۵۰ میلیون تومان تمام میشود.
مدیر ستاد بحران شهرداری کاشان شیوع کرونا را مانعی برای تشکیل این جلسه دانست و افزود: هماهنگی نمایندگان مختلف ارگانها برای شرکت در این جلسه کار سختی است و شیوع ویروس کرونا باعث شد تا این جلسه از اسفند پارسال تا به الآن به تعویق بیفتد.
لازم به ذکر است در اولین جلسمی رسمی ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری کاشان، معاونان شهردار، مدیران عامل سازمانهای وابسته به شهرداری، نمایندگان دادستان، امور آب و فاضلاب شهری، پدافند غیرعامل فرمانداری ویژه و نماینده اداره کل مدیریت شهری استان اصفهان، مهندس شاهمحمدی حضور داشتند.