م۰دیر پژوهش و فناوریهای نوین شهرداری گفت: فرهنگسرای تخصصی دانشجو با هدف تعامل با دانشگاهها و استفاده از ظرفیتهای مشترک مدیریت شهری و مراکز علمی، انتقال دانش به جامعه، ارتباط و تعامل بیشتر با نخبگان برای بررسی دغدغههای شهری و غیره ایجاد میشود.
محمدعلی یوسفی در ارتباط تلفنی با برنامه صبح سیلک با بیان مکانیزهسازی فرآیند اجرایی انجام دادن پژوهش و مطالعات در شهرداری با تأمین زیرساختهای لازم تصریح کرد: پورتال پژوهشی شهرداری به عنوان فضایی برای درج فراخوانهای تحقیقاتی و بانک مطالعات شهری با قابلیت امکان مکانیزهسازی پروژه ها یا پایاننامههای دانشجویی همزمان با هفته پژوهش رونمایی میشود.
وی با اشاره به تدوین آییننامه برای حمایت از پروژههای دانشگاهی مرتبط با موضوعات شهری اذعان داشت: در دو سال گذشته شهرداری از حدود ۳۵ عنوان پایاننامه دانشجویی مرتبط با مسائل شهری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا حمایت مالی کرده است.
یوسفی با تأکید بر نیازسنجی مستمر پژوهشی از معاونتها، مناطق و سازمانهای شهرداری افزود: عناوین پژوهشی مورد نیاز شهرداری این امکان را به اساتید و دانشجویان دانشگاهها میدهد که در انتخاب پایاننامهها، موضوعات گرهگشای مسائل شهری را انتخاب کنند.
به گفته وی انجام دادن فازهای مختلف طرح جامع مطالعاتی حمل و نقل و ترافیک کاشان، مطالعه و تدوین طرح پدافند غیرعامل کاشان با کمک دانشگاه و سازمان پدافندغیر عامل کشور، تدوین شاخصههای ارزیابی عملکرد، مطالعه وضعیت کیفیت زندگی و نشاط اجتماعی، انجام دادن نظرسنجیهایی مثل میزان رضایتمندی گردشگران نوروزی و مقبولیت برنامه کاشانه در کنار تهیه و تدوین مستندات مکتوب از جمله برنامههای پژوهشی شهرداری در سال گذشته تاکنون بوده است.